.

El Nàstic s'ha estrenat amb derrota (0-2) contra el Sabadell. Foto: Joan Marc Salvat

El Nàstic no ha pogut regalar un triomf als 1.649 aficionats que han acudit a l’estrena de l’equip al Nou Estadi. El conjunt que prepara Vicente Moreno s’ha vist superat pel CE Sabadell, que n’ha tingut prou amb tres minuts en la primera meitat per encadenar dos gols consecutius i endur-se el triomf de Tarragona.

El partit ha estat un clàssic de pretemporada amb tots els ingredients: provatures per part dels dos entrenadors, joc molt trencat a la zona de mitjos, falta d’encert en els últims metres i defenses per corregir. El CE Sabadell s’ha mostrat més eficient en els primers instants. Només ha necessitat arribar al minut 12 per obrir la llauna: Aridai ha connectat una centrada dins l’àrea petita i ha superat el porter Tomeu (qui s’ha repartit els minuts amb Reina sota els pals).

Per sorpresa de tothom, els arlequinats no han tardat en tornar a bellugar l’electrònic. Ha estat el mateix Aridai que ha protagonitzat una conducció en solitari des del cercle central i s’ha plantat sense oposició a la mitja lluna, des d’on ha deixat la pilota franca al seu company Ernest per marxar el 0 a 2. El Nàstic anava encadenant minuts amb molta intenció, però no acabava de trenar cap jugada en els metres finals. A punt ha estat de marcar Lago Jr, en el minut 24, però quan ja es plantava davant el porter l’àrbitre auxiliar ha xiulat fora de joc del davanter grana.

Els sabadellencs celebren el segon gol.

A la mitja hora de partit, Rocha –l’únic jugador que ha disputat els 90 minuts, juntament amb Calavera– ha realitzat una conducció hàbil pel centre de l’atac, però el seu xut ha marxat fregant el pal dret de la porteria de Nauzet. En l’acció posterior, el Sabadell ha tingut el tercer, però la rematada d’Ernest a centrada de Collantes ha sortit per damunt del travesser. Sense més s’ha arribat al descans.

Segona part de canvis i poc més

En la segona meitat ha començat el ball de canvis per totes dues esquadres. Uns canvis que han permès veure, ja en els darrers minuts, el veterà Tamudo a les files del Sabadell i Azcorra, pel Nàstic, que ha tingut a les seves botes un possible gol pels grana.

El Nàstic, certament, ha estat més centrat en els segons quaranta-cinc minuts, i ha sabut tapar les escletxes en defensa que ha patit en els primers minuts. Més sòlid però amb falta d’encert, i és que els de Vicente Moreno no han connectat cap xut entre els tres pals.

L'àrbitre ha hagut de frenar alguna picabaralla en els darrers instants.

La més perillosa del segon temps l’ha tinguda Verdú, de falta directa, que ha obligat el porter Nauzet a posar la mà damunt del travesser per assegurar que la pilota no acabaria entrant.