.

Els 4 Internacionals grana. Foto: Nàstic

Els 4 Internacionals grana. Foto: Nàstic

Els jugadors grana Mohammed Djetei, Stole Dimitrievski, Levy Madinda i Otar Kakabadze estan cridats novament pels seus respectius seleccionadors nacionals per tal d’afrontar els partits de classificació per al Mundial de Rússia 2018. Els jugadors del Nàstic es perdran l’enfrontament de les semifinals de Copa Catalunya davant el CF Gavà i el partit de la jornada 14 de lliga davant el Getafe CF.

Després del matx d’aquest diumenge davant el CD Mirandés, els quatre futbolistes es desplaçaran fins als seus països per concentrar-se amb la resta de companys de selecció. Entre els diferents partits que disputaran, destaca l’enfrontament entre el combinat espanyol i el macedoni a Granada, que comptarà amb la presència del porter Dimitrievski.

Els partits programats per la setmana vinent són oficials i corresponen a la fase de grups classificatòria per a Rússia 2018. Un cop superats els compromisos internacionals, els futbolistes tornaran a Tarragona per preparar el matx entre el Reus Deportiu i el Nàstic de la jornada 15 de LaLiga 1|2|3.

Els partits que disputaran els 4 nastiquers:

Camerun (Djetei) – Zàmbia, 12 de novembre, 16 h

Geòrgia (Kakabadze) – Moldàvia, 12 de novembre, 18 h

Mali – Gabon (Madinda), 12 de novembre, 19.30 h

Espanya – Macedònia (Dimitrievski), 12 de novembre, 20.45 h