.

La plantilla ha visitat el Loreto i Sant Magí.

La plantilla ha visitat el Loreto i l'església de Sant Magí.

La plantilla del Nàstic, acompanyada del cos tècnic i diversos membres del consell d’administració de l’entitat grana, han fet la tradicional visita al Santuari de Loreto i a l’església de Sant Magí, prèvia a l’inici de la temporada oficial. La visita ha tingut lloc aquest divendres, la primera al matí i la segona a la tarda. La plantilla s’ha apropat al Santuari de Loreto, a la una del migdia, després de l’entrenament.

El Pare Mario ha rebut als diferents membres de la comitiva del Gimnàstic de Tarragona, representat pels jugadors del primer equip, el cos tècnic i alguns dels membres del consell d’administració. Primerament, el Pare Mario els ha fet una breu explicació de l’ermita, després ha iniciat l’oració pertinent i també ha beneït a tots els assistents. Seguidament, el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, ha fet una lectura i diversos parlaments. Finalment, Xisco Campos, com a capità de l’equip, acompanyat de Vicente Moreno i Lluís Fàbregas, ha encès un ciri amb tres escuts del Nàstic. Per acomiadar l’acte, el Pare Mario ha desitjat sort al conjunt tarragoní en aquesta nova temporada 2014-2015.

Per la tarda, a dos quarts de 8, la comitiva del Nàstic s’ha traslladat fins a l’església de Sant Magí. Mossèn Gallart ha rebut a la plantilla grana explicant-los la història de Sant Magí i la capella. Seguidament, el conseller grana Antoine Jordà ha fet l’ofrena floral al Patró de Tarragona. Xisco, com ja havia fet pel matí, ha encès el ciri amb l’escut del Nàstic i, acte seguit, els assistents que ho han desitjat, han fet un petó a la medalla de Sant Magí. Per finalitzar, Mossèn Gallart ha donat el seu suport a l’equip entrenat per Vicente Moreno, desitjant-los molta sort en aquesta propera campanya.