.

Un moment del partit d'avui disputat a la Feixa Llarga

El Nàstic s’ha desenganxat de forma molt temerària del play off en caure derrotat en una molt decepcionant jornada a L’Hospitalet. Ni el bon fer d’un debutant, el ‘Piojo’ Hernández, ha pogut endreçat les coses en un equip que només ha funcionat a ràfegues al final de la primera part. La dolorosa derrota deixa els granes tant allunyats del play off que molt difícil serà entrar-hi; caldrà fer un miracle, com va estar a punt de succeir la temporada anterior.

Amb el ‘Piojo’ Hernández que sortiria al minut 15 de la segona part, el nou i il·lusionant fitxatge grana, el Nàstic ja no podia badar més i l’objectiu eren els tres punts. Javi Martínez s’havia quedat fora de la convocatòria.

Prop del primer quart d’hora, David Sánchez elaborava una bona jugada, donant la primera sensació de perill, però passaven els minuts i no es veia per enlloc un interès dels grana d’anar a pel partit. Rocha ho provava des de la frontal, però la treia un defensa. En un córner, Xisco rematava de cap amb perill en una jugada elaborada.

Als 23 minuts, Carreño tenia opció per avançar L’Hospi. El Nàstic no espabilava i oferia una imatge molt plana. Les bandes no estaven fines.

A la mitja, hora, una bona combinació grana acabava en gol… anul·lat. Lago havia controlat en una posició immillorable, i en comptes de xutar, intentava driblar, Querol la rebia en fora de joc i marcava. L’Hospi li posava més ganes que un Nàstic esmorteït.

Rocha provava el primer xut al minut 35, i la pilota arribava a les mans de Cravioto. Era el primer xut a porta del partit. En una següent jugada, el Nàstic tornava a arribar a l’àrea contrària. Semblava animar-se l’equip. I així, Cravioto salvaria el gol a una centrada de Rocha, amb un remat de cap precís de Querol. Es cantava el 0-1. En la següent jugada, el centrexut de Rocha el treia Cravioto. Això ja era una altra cosa. Del 36 al minut 40 se succeïrien tres opcions clares.

De nou Cravioto aturava un remat de Marcos i salvava L’Hospi abans d’acabar la primera part. L’escenari havia canviat i la primera part acabava amb molt bones sensacions en un sprint final que no tenia res a veure amb els primers 35 minuts. Però seria tot el que faria el Nàstic en aquest partit.

La decepció

En els primers minuts de la segona part cap equip no aconseguia imposar-se. Vicente Moreno decidia moure i banqueta i, acabat d’arribar a l’equip, debutava ‘Piojo’ el minut 60. Justament, al minut d’estrenar-se, el ‘Piojo’ feia una bona jugada, amb una centrada al primer toc a Lago Júnior, que al punt de penal l’enviava a les boires. Gran ocasió i gran entrada a l’equip del ‘Piojo’.

Tot seguit feia una bona centrada, amb remat de David Querol. Però a la següent venia la gran decepció: Carreño feia el gol de L’Hospi. Jugada per la línea de fons, la centrada la rep Carreño davant de Tomeu i avança els barcelonins al minut 61… i en la primera ocasió que tenien.

David Haro tenia l’opció de fer el 2-0 a la mitja hora del segon temps, però a la següent, arribaria la sentència: Manu Viale, un defensa central, feia el segon, en rematar tot sol al segon pal una bona centrada.

Ja no hi hauria reacció possible i acabaria el matx que deixa les coses molt malament per als grana.

Fitxa:

L’Hospitalet: Cravioto, Peque, Manu Viale, Moyano, Valentín, Manel (Lucas Viale, min. 59), Provencio, D. Haro, Canario (Quintillà, min. 85), Aridai i Carreño.

Nàstic: Tomeu, Juanjo Rocha, Xisco Campos, Pablo Marí, Ramon Verdú, David Sánchez (Cuevas, min. 68), David Rocha, Lago Júnior (Iván Aguilar, min. 83), Ferran Giner, Marcos de la Espada (‘Piojo’ Hernández, min. 59) i Querol.

Gols: 1-0, Carreño (min. 61). 2-0, Manu Viale (min. 80).

Àrbitre: Óscar Herrero.

Targetes grogues: Juanjo, David Sánchez, Verdú, David Rocha, Manel, Viale, Provencio.

Targetes vermelles: Pablo Marí.