.

Amb la incorporació grana, la CET suma més de 110 organismes

Amb la incorporació grana, la CET suma més de 110 organismes

El Club Gimnàstic de Tarragona s’ha adherit a la Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET), ens que concentra més d’un centenar d’organismes del Camp de Tarragona amb l’objectiu de millorar el territori des del punt de vista social.

El Gimnàstic de Tarragona és l’entitat poliesportiva més antiga de l’Estat Espanyol. Fundat l’1 de març de 1886 com un club per practicar la gimnàstica sueca, la secció que ha donat més rellevància és la de futbol que es va crear el 1914, tot i que al club s’han practicat 17 disciplines esportives al llarg de la seva història.

Des de l’any 2001, la secció de futbol es constitueix en Societat Anònima Esportiva i fa el salt al futbol professional. El Nàstic ha jugat 4 temporades a la Primera Divisió, 22 temporades a Segona Divisió, 25 temporades a Segona Divisió B i 25 temporades a Tercera Divisió.

L’entitat va rebre la Creu de Sant Jordi per part de la Generalitat de Catalunya l’any 2006 i té les medalles de plata i or de la ciutat de Tarragona.

El president de Mediterrània, Àngel Juárez, ha expressat la seva satisfacció per sumar a la CET la família grana i ha destacat que “és un orgull comptar amb el Club Gimnàstic, per la seva envergadura, per la seva història centenària, per tot allò que representa i sobretot, perquè és un gran projecte de ciutat”.

De la seva banda, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha destacat “la importància de sumar esforços entre totes les entitats del territori per tal que tothom en sortim beneficiats. La CET, amb més de 100 organismes realitza una gran tasca en aquest sentit, i treballar conjuntament és una bona notícia per tots plegats.”

La CET ha renovat recentment la seva junta directiva i el propòsit dels nous responsables és enfortir encara més la coordinadora, fer sentir la seva veu davant les administracions i organismes competents i establir aliances per generar sinergies.