.

.

TOTS 21


Un moment del partit dels grana a L'Hospitalet, on van caure 2-0

El Nàstic vol premiar la fidelitat dels socis i convertir, a la vegada, el proper partit al Nou Estadi en la millor entrada de la temporada. Per aquest motiu ha decidit obrir una promoció per la qual cada soci rebrà dues entrades de regal de la zona on tingui l’abonament (sempre que quedin existències). L’encontre serà aquest diumenge a partir de les 12h i el rival, l’Athlètic Balears.

D’aquesta manera, les entrades extra es poden recollir des d’avui mateix a les oficines del Nàstic (no a les taquilles) presentant el carnet de soci. Aquesta promoció estarà oberta fins el mateix dia del partit i sempre s’haurà de recollir només a les oficines del club.

Esmorzar popular

D’altra banda, la Federació de Penyes, amb la col·laboració del Bar Restaurant Tennis Nàstic, ha organitzat un esmorzar popular també pel partit d’aquest diumenge. Aquest acte festiu previ al matx, consistirà en un àpat on tots els qui ho vulguin podran gaudir de pa amb xistorra i una beguda per només 2,5€. Els tiquets es podran comprar el mateix  dia i l’esmorzar començarà a les 10h just al davant de la seu de la Federació de Penyes, en front del pavelló del Club Gimnàstic.