.

Instant del partit del Nàstic contra el CD Alcoyano

El conjunt grana ha hagut de remuntar un partit que ha començat perdent. Al final de la primera meitat Xisco Campos ha fet l’empat i la victòria s’ha certificat en cinc minuts de la segona part.

L’equip grana ha començat el partit intens, amb un Lago Júnior actiu per la banda esquerra i portant perill. Seves han estat les dues primeres arribades en els primers cinc minuts, fins a la primera gran ocasió del Nàstic. Al minut 7 Jesús Perera ha provat el xut des de dins de l’àrea, però s’ha trobat el porter per desbaratar la jugada.

Els de Vicente Moreno ho han seguit intentant, mentre en defensa han hagut de treballar per neutralitzar les contres de l’Alcoyano. Abans del gol visitant, el Nàstic ha tingut una bona oportunitat per inaugurar el marcador. Lago, al minut 18, ha centrat per “Piojo”, que no ha arribat a connectar amb la passada.

Del possible 1-0 s’ha passat al 0-1. En una internada pel mig de l’atac, l’Alcoyano ha trobat com fer-li mal al Nàstic. La primera rematada l’ha aturat Reina, però el seu rebuig l’ha aprofitat Nacho Rodríguez per avançar-se en el marcador al minut 22.

El Nàstic ha intentat recomposar-se del cop d’encaixar el primer gol. Ha estat a les acaballes de la primera meitat quan l’equip ha anat a per l’empat. David Rocha ha centrat a la petita i allà esperava Xisco Campos per rematar al fons de la xarxa i empatar el partit. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Al segon temps el Nàstic ha anat a per totes. L’entrada de David Querol substituint Perera ha revolucionat el partit. El tarragoní ha provocat un penal al minut 63 i Lago Júnior ha estat l’encarregat de transformar-lo i capgirar el marcador. Quatre minuts després ha estat Marcos qui ha portat la sentència al Nou Estadi. Combinació perfecta entre el balear i Querol per acabar amb el potent xut de Marcos. Abans de la remuntada, David Sánchez havia entrat per Cuevas.

El Nàstic ha mantingut l’avantatge fins al final del partit. Calavera ha entrat al terreny de joc al tram final del partit, substituint al “Piojo” Hernández.

El Nàstic suma tres punts més per viatjar amb confiança a Olot la propera setmana.