.

.

TOTS 21


L'anterior president del Nàstic, Xavier Salvadó

El Nàstic es troba pendent d’una inspecció del Ministeri d’Hisenda, que podria derivar en un delicte penal. Així es va informar en la Junta General d’Accionistes d’aquest dimecres. L’assessor fiscal de la Societat Anònima Esportiva va explicar que ha finalitzat aquesta inspecció que correspon a les temporades 2006/2007 i 2007/2008 i que tot i que encara no tenen notificació oficial pot derivar en una multa de 850.000€, informa Tarragona Ràdio.

A més aquesta inspecció té una part que pot acabar amb un presumpte delicte fiscal que pot anar per la via penal amb responsabilitat cap als membres del consell d’administració del any 2008 encapçalats per Xavier Salvadó, ja que aquesta part fa referència a les irregularitats en els pagaments dels IRPF d’aquell exercici.

El president del Consell d’Administració, Josep Maria Andreu, ha afirmat que recorreran la sanció i ha assegurat que no són ells qui demanen responsabilitats als anteriors gestors, si no que ho fa la pròpia Hisenda.

La Junta va aprovar un pressupost per aquesta temporada de 2.900.000€ i un superàvit del exercici que va tancar el passat 30 de juny, a més s’ha reduït el deute en 750.000€. Es tracta d’una situació econòmica que ha millorat respecte fa un any.

En la junta es van repassar tots els temes que hi ha als Jutjats, es van explicar les operacions de les vendes d’Eugeni Valderrama al Sevilla i Fran Vélez a l’Almeria, operacions que van comptar amb la col·laboració de Promoesport, que disposa d’un 10% de les accions i que farà una nova aportació de 100.000€ a l’igual que una altra empresa, de la qual no s’ha anunciat el nom.