.

El Gimnàstic de Tarragona presenta els preus i condicions especials per la nova temporada. A partir del dilluns 11 de juliol, s’iniciaran les renovacions i noves altes de socis.

‘Tots els nastiquers tenen un rol clau en els partits del primer equip. La seva importància és clau per escriure el #Destí esportiu de l’entitat, que té com a objectiu l’ascens de categoria’, destaca l’entitat. Assolir aquesta fita passa per assolir la regularitat i les victòries, començant pel Nou Estadi Costa Daurada; escenari on es decidirà el futur del Nàstic.

L’entitat és conscient de la il·lusió que desperta el Nàstic a la ciutat i al territori. La recta final de la temporada passada va ser un exemple, amb milers de nastiquers donant suport des del Nou Estadi Costa Daurada, en els desplaçaments a Vigo i també a la Plaça de la Font.

La gran novetat per aquesta temporada permetrà que tots els socis del curs passat, el 2021-2022, que portin una nova alta, tindran el seu carnet sense cap tipus de cost. L’abonament inclou els 19 partits de lliga al Nou Estadi Costa Daurada i els amistosos de pretemporada.

A més a més, continua vigent la promoció del Pack Family i els descomptes per als socis amb 50 anys d’antiguitat, aturats, persones amb discapacitat i majors de 65 anys. Les ofertes i promocions no són acumulables.

Ja pots consultar tots els preus i condicions de la campanya d’abonaments 2022-2023

La presentació s’ha realitzat davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa del Nou Estadi Costa Daurada i ha comptat amb la participació del director general, Lluís Fàbregas; i el responsable de l’Àrea de Negoci i RSC, Jose Maria Andreu Solé; ells han estat els encarregats de fer el balanç de l’any anterior i detallar totes les novetats per aquest nou curs.

Recordem que les renovacions i noves altes de soci presencials s’efectuaran a partir d’aquest proper dilluns, dia 11 de juliol, a les oficines del Nou Estadi Costa Daurada en horari de 9 a 13.30 i de 17 a 19 h (de dilluns a divendres).

A més, igual que la campanya passada, el Gimnàstic de Tarragona manté i millora la plataforma digital per efectuar les renovacions i noves altes ràpidament i des de casa. A partir de dilluns, renova o dona’t d’alta en el següent enllaç.