.

.

TOTS 21

Un voluntariós Aarón Rey, durant un moment del partit. Foto: Nàstic

El Nàstic no ha passat de l’empat a zero contra el filial de l’Athlètic de Bilbao malgrat haver gaudit de tres clares ocasions a la segona part, conseqüència de dues anteriors de l’equip basc.

Els tarragonins no han pogut perforar en cap moment la porteria d’Ispizúa després d’haver protagonitzat una avorridíssima primera part, en la que només han generat una sola ocasió clara. La defensa basca s’ha imposat davant l’ímpetu d’Aarón Rey i Pablo Fernández.

Pintava bé l’encontre quan als dos minuts els grana tenien la primera ocasió, i gairebé única de la primera part. Un remat bombat de Josema a centrada d’Aarón Rey era enviat a córner pel porter basc. El filial li plantava cara en el domini de la pilota al Nàstic i el joveníssim Adu Ares es convertiria en un maldecap per la defensa local. Així, remataria per primer cop un xut que aturaria Manu García, que es lesionaria i seria canviat per Dani Parra.

La segona part canviaria la decoració, amb un Nàstic on entraven Montalvo i Joan Oriol i canviaria després de dues bones ocasions dels rivals. Així, Adu Ares remataria després d’una bona jugada personal i Quintanilla desbarataria el xut.

Per dos cops respondria Marc Fernández, el segon en xut de volea, però la bimba no volia entrar. En una topada entre Mendibe i Lupu, el basc perdria el coneixement i seria evacuat del camp. No hi hauria rush final i el matx acabaria en taules.