.

El Nàstic Genuine ha jugat dos partits amb el balanç d’una victòria contra la UD Las Palmas i un empat davant l’Albacete. Foto: Gimnàstic

La fina pluja caiguda dissabte al Complex Esportiu Futbol Salou no ha impedit que la primera jornada de partits de LaLiga Genuine Santander hagi estat un èxit en tots els sentits. Jugadors, tècnics, aficions i organitzadors han reviscut novament els valors més importants de la competició com l’esportivitat, l’amistat i el compartir abans que competir. El Nàstic Genuine ha jugat dos partits amb el balanç d’una victòria contra la UD Las Palmas i un empat davant l’Albacete.

A la jornada matinal, l’equip de Rafel Magrinyà ha jugat un partit emocionant davant l’Albacete, ja que de les quatre parts, dues han acabat amb empat i les altres dues amb victòria per la mínima de cada equip. L’1 a 1 final ha donat pas, com és habitual al fair-play amb les salutacions dels dos equips i les celebracions amb les seves respectives aficions.

El partit ha estat seguit ben d’aprop pel president del Nàstic, Josep Maria Andreu; la consellera Irene Mallol i el director general, Lluí Fàbregas. A més, també han estat al costat de l’equip l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el regidor d’ensenyament, Francesc Roca. També ha seguit el partit atentament Rodrigo Cannaval, el director a Tarragona de BASF, patrocinador principal del Nàstic Genuine.

A la tarda, la pluja, que ja ha començat a caure al migdia, ha estat també protagonista del primer dia de la competició. El Nàstic Genuine s’ha enfrontat a la UD Las Palmas en un partit èpic que ha acabat amb remuntada grana. Després de començar perdent la primera part i empatar a la segona, s’ha imposat a la tercera i la quarta per guanyar finalment 2 a 1.

Les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou han acollit familiars, amics i seguidors de gairebé tots els equips de LaLiga Genuine Santander. Cal destacar la gran presència de seguidors del Nàstic, però també en especial de l’animada representació de l’Athletic Club, la SD Huesca o el Málaga CF.

Aquest diumenge es jugaran al matí els darrers partits d’aquesta primera fase, que començaran a partir de les 9.30 hores. El Nàstic Genuine rebrà a partir de les 11.30 hores al Málaga CF. Posteriorment, al voltant de les 13.30 hores, es farà l’entrega de medalles als participants al Palau d’Esports Catalunya de l’Anella Mediterrània de Campclar.