.

El porter Tomeu Nadal

El Nàstic ha decidit no incloure en la convocatòria de jugadors que viatjaran demà a Ontinyent el porter Tomeu Nadal Mesquida.  Després del procés obert aquesta setmana  amb l’Atlètic Balears, l’entitat tarragonina, assessorada pels seus serveis jurídics i pels assessors del sindicat de futbolistes AFE, ha pres com a mesura aquesta actuació de prudència fins a la ressolució del conflicte. Clariano s’apunta com el porter substitut aquest diumenge a Ontinyent.

El comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol ha donat tres dies al Nàstic per presentar al·legacions sobre la impugnació del partit de diumenge per alineació indeguda de Tomeu Nadal.

El jutge del comitè ha admès a tràmit el recurs de l’equip balear i decidirà un cop estudiades totes les provés. En cas de dictar sentència a favor dels balears, el jutge donaria per perdut el partit dels grana amb un marcador de 0 a 3.

Els balears reclamen la il·legalitat d’alinear en una competició no professional un porter de més de 23 anys amb fitxa d’equip filial.

El Nàstic mantè com anunciava aquest dimarts el director general Lluís Fàbregas que estàn convençuts que actuen dins la legalitat.