.

.

TOTS 21


Un moment del Constancia-Nàstic

El Nàstic ha exigit una còpia de l’informe redactat per Federbet i on es denuncia que el partit Constancia-Nàstic va ser pactat i les proves emprades per tal d’arribar a l’esmentada conclusió. Si en les 24h següents no es rep l’informe i les proves “es prendran les accions penals pertinents per tal de defensar, fins a les darreres conseqüències, l’honorabilitat del club i la dels seus integrants”.

L’entitat Federbet, dedicada a les apostes, però vigilant que no es produeixin fraus, ha denunciat davant el Parlament Europeu un presumpte frau en el Constància-Nàstic del passat 10 de novembre, justament el dia del debut del nou míester grana, Vicente Moreno. Considera Federbet que les apostes es van disparar de forma sospitosa i que el resultat estava pactat. La notícia havia estat avançada per la COPE.

El Nàstic ha emès un comunicat en què afirma que “no permetrà cap acusació que vulneri la seva honorabilitat d’aquesta manera i defensarà l’honor del club i el dels seus tècnics i jugadors mentre no hi hagi proves que demostrin el contrari”.

El Nàstic vol reiterar la seva posició “continuada, demostrada i verbalitzada a les institucions en defensa del joc net i de la persecució de les pràctiques fraudulentes en el món de l’esport. La nostra entitat ha treballat i ho seguirà fent per tal que aquells que embruten aquest esport siguin perseguits i castigats”.

Finalment, el Nàstic vol demanar també la col.laboració en aquest assumpte del president de la Real Federación Española de Fútbol, Angel María Villar, “aqui sol.licitem que s’uneixi en la lluita per preservar el nom del nostre club, el de la nostra ciutat i el del futbol de tot el país, que ell representa”.