.

El Nàstic té cita aquest dimecres, a partir de les 20.15 hores, amb les semifinals de la Copa Catalunya al camp municipal de la UE Cornellà. Un partit que arriba en un d’aquells sotracs emocionals habituals entre els granes després de perdre a l’últim minut a casa contra l’Oviedo diumenge passat.

Els tarragonins es trobaran amb un equip que ve motivat per la possibilitat de poder jugar per primer cop a la seva història la final d’aquesta competició i habituat a deixar fora de combat equips de superior categoria, com el Reus Deportiu. Els barcelonins sumen quatre victòries consecutives en aquesta competició, en la que el Nàstic només ha jugat un encontre, el de quarts de final contra el Vilafranca.

El tècnic Rodri va afirmar en roda de premsa que de cara a l’onze titular “farem un còctel. Gent que està entrenant bé però que no disposa de minuts, els donarem oportunitat a la Copa per demostrar que es troben a bon nivell i que puc comptar amb ells en els pròxims partits. Intentarem fer un partit digne i sobretot que els jugadors puguin reivindicar-se”, assenyalava confirmant la titularitat de Bernabé sota pals. L’entrenador ha reconegut que jugar en un camp com el del Cornellà “amb gespa artificial” és un “desavantatge perquè no estem acostumats” a aquesta superfície. La sensació, en tot cas, és la de què el partit fa nosa més que no pas una altra cosa. “És un partit oficial i volem guanyar, però hem de tenir cura tenint present que diumenge a les 12.00 hores (contra el Numància) hem de disputar un partit molt important per avançar en la classificació”.