.

Els grana han gaudit de nombroses ocasions per desfer l’empat. Foto: Nàstic

El Nàstic totpoderós de les primeres jornades s’està desinflant com un globus. Una jornada més no ha pogut sumar els tres punts i aquest diumenge al vespre, al Nou Estadi Costa Daurada no ha pogut passar de l’empat inicial contra el Sestao River (0-0) tot i gaudir de moltes ocasions per desfer-lo, la darrera d’elles, justament al minut 90, obra de Marc Fernández.

A la primera part, el Nàstic va començar pressionant i asfixiant el rival en un partir que pintava força bé. Una defensa fèrria feia que el Sestao River no aconseguís la primera acció d’atac fins a la mitja hora de partit.

La segona meitat, però, no continuava amb la mateixa dinàmica. El minut 48 Jaume Jardí fallava davant una porteria buida després d’un centre. A partir d’aleshores, un cúmul de situacions desafortunades desinflava els granes. El porter de l’equip basc va ser el protagonista en diverses ocasions, aturant qualsevol oportunitat dels de Dani Vidal.

La més clara la va tenir Marc Fernández. Després de regatejar el porter del Sestao, rematava a porteria buida i fallava amb la intervenció d’un defensor.

Al final del partit, el Nàstic sumava un altre partit sense guanyar i deixava l’afició empipada.