.

Quique Martín, quan va ser presentat pel president del Nàstic, Josep Maria Andreu. Foto: Nàstic

Finalment, després de diversos dies d’incertesa s’ha donat a conèixer la notícia sobre la permanència de Quique Martín, entrenador del Nàstic, dins del club.

Com avança “Diari Més”, el tècnic seguirà en la plantilla de l’equip grana tot i els qüestionables resultats de l’equip. Així ho ha decidit el Consell d’administració que ha volgut donar-li un vot de confiança confiant que l’entrenador navarrès remunti la temporada i intenti assegurar la permanència del Nàstic a Segona Divisió A.

El tècnic s’ha reuit amb el president, Josep Maria Andreu, i el director general, Lluís Fàbrega, aquest dimecres al migdia. Fnalitzada la reunió, surt reforçat després d’uns dies on la incertesa envers la seva figura ha estat gran i real, fins al punt que les possibilitats d’una destitució eren tan elevades com les de la seva continuïtat. Va fer molt de mal la derrota dels tarragonins d’aquest passat diumenge contra el Málaga (0-1), en un enfrontament en el qual el Nàstic, com en els darrers partits, va fer mèrits per puntuar.

A la tarda, a partir de les sis, Enrique Martín dirigirà el primer entrenament de la setmana per preparar la sortida de dilluns vinent a La Romareda per dispura el partit contra el Zaragoza.

Enrique Martín s’asseurà a La Romareda amb tota seguretat. En principi, després de la trobada amb el president, el tècnic hauria de ser l’encarregat de finalitzar la temporada, subratlla el digital.