.

Cartell del torneig de 3x3 del Nàstic

Cartell del torneig de 3x3 del Nàstic

El futbol base del Gimnàstic de Tarragona SAD organitza un nou torneig de futbol 3×3. Després de l’èxit i la gran acollida que va tenir entre els participants el ‘Mundial 3×3’ en categoria aleví, l’organització grana ha decidit repetir-lo en categoria infantil. El torneig es disputarà íntegrament aquest dissabte 9 d’agost a les instal·lacions esportives del Nàstic. Un total de 32 equips, representant a les 32 seleccions mundialistes, quatre jugadors per selecció i un mundial en joc.

Les inscripcions estan limitades a un màxim de 32 equips i els components de cada equip han d’haver nascut l’any 2001 o 2002. En el moment de formalitzar la inscripció a les oficines del club, cadascun dels equips se li assignarà per sorteig la selecció mundialista a la qual representarà durant el torneig. El preu per equip és de 40 € i hi haurà premis per als 4 primers classificats.

A la pàgina web del Nàstic ja es pot descarregar el document amb totes les regles, aparellaments i horaris del ‘mundial’. Les inscripcions s’han de fer a les oficines del club. L’horari és de dilluns a dijous de 9.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 19.00 hores, i divendres de 9.00 a 13.30 hores.

Per a més informació: futbolbase@gimnasticdetarragona.cat