.

Els jugadors granes celebren la victòria després del partit. Foto: Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona comença l’any com el va acabar, amb una victòria, la novena de la lliga. El partit contra l’UE Cornellà a l’Estadi Costa Daurada no va presentar massa complicacions. Els granes van ser superiors i van aconseguir signar un 3-0 al marcador.

Els primers minuts, als granes els va costar trencar la línia defensiva de l’equip visitant, però el primer gol del partit va canviar la dinàmica. Després d’una jugada tapada, la pilota va quedar morta a uns metres de la frontal. Nacho González va controlar la pilota i amb un cop de dreta, va enviar l’esfèrica al fons de la xarxa. A partir d’aleshores, els locals van començar a dominar el partit.

Pocs minuts després de la mitja part, Concha va passar la pilota a Jaume Jardí, que va rematar des de la frontal aconseguint el 2-0. Aquesta va ser l’estocada de la mort per al Cornellà, que ja no va aixecar cap en el que quedava de partit.

Per si això fos poc, Marc Fernández sentenciava el partit a pocs minuts del final aprofitant una passada de Jaume Jardí a dins de l’àrea.