.

Els grana encadenen dues victòries consecutives. Foto: Twitter Nàstic

El Nàstic ha agafat el bitllet i el vol al Prat amb una remuntada ben treballada després d’una errada inicial. Dues expulsions dels potablava han permès els grana agafar velocitat de creuer per acabar golejant,1-3. Dues victòries consecutives després d’any i mig i torna la tranquil-litat a Can Nàstic.

Uns grana ben adaptats en un camp molt petit, aprofitant les jugades d’estratègia i refent-se dels cops inicials. Un canvi de mentalitat notable amb Seligrat a la banqueta, lluny del Nàstic depressiu que hem viscut moltes jornades.

Arrancava l’encontre com gairebé sempre, amb un gol rival, aquest cop ben aviat, al minut 5. Bonilla se’l feia en pròpia porta a partir d’un servei de cantonada dels potablava, pilota penjada a l’àrea, rebutjava Bernabé com podia i Bonilla se la trobava. El gol obligava a despertar aviat als grana. Al 17, xut de falta de Bonilla que surt llepant la creueta de la porteria local. Un minut després, bona jugada de Brugui, que la deixava a Giner, que no trobava porteria en l’u contra u.

L’empat arribaria finalment al minut 42, obra de Viti. Pilota penjada a pilota aturada al segon pal, la despenja Pedro i la deixa per Viti, que afusella la porteria contrincant. Començaria la remuntada.

Iniciada la segona part, als 47 minuts, rematada de tisora de Pereira des de l’interior de l’àrea, que el porter local encerta en enviar a córner.

I arribaria el moment clau. El Nàstic dominava bé i executaria la jugada definitiva als 65 minuts amb un penal que a més suposava expulsió d’Oriol Ricarte, que havia fet unes mans claríssimes dins l’àrea. Bonilla es treia l’espina del gol propi i enganyava el porter fent el seu tercer gol de la temporada.

Les coses no podien anar millor. Feta la remuntada, el Prat perdia els papers i es quedava amb dos jugadors, dos expulsats, un per les mans dins l’àrea i poc després Puchi per una entrada molt lletja. Ja no hi havia excuses per guanyar el partit. Pol Ballesteros s’internava sense problemes per l’esquerra, feia el passi de la mort i Pedro Martín sentenciava al minut 79. Però les coses sempre s’han de complicar. Pedro Martín donava un cop de colze al rival i era expulsat a dos minuts del final. No hi hauria temps per més, però, i el Nàstic confirmava una bona victòria. Raíllo faria un xut al pal quan moria el partit.

Fitxa tècnica

Alineacions:

AE Prat: Andrés, Ricarte, Cárdenas, Héctor (Javi Morales min. 72) , Capa, Toni (Argilaga min. 72), Puchi, Pla, Guiu, Guzmán (Bravo min. 72) i Raillo

Nàstic: Bernabé; Albarrán, Perone, Juan Rodríguez, Bonilla (Márquez min. 80); Brugui, Goldar, Viti, Giner Habran, (min. 51); Pedro i Pereira (Pol Ballesteros, min. 54)

Gols: 1-0, Bonilla, en pròpia porta (min. 5), 1-1, Viti (min. 42), 1-2, Bonilla,( min. 65); 1-3, Pedro Martín (min. 79)

Àrbitre: Víctor Pérez Peraza, del comitè territorial canari

Targetes grogues: Cárdenas, Puchi (2), Goldar, Toni, Ricarte (2), Brugui i Alex Pla

Targetes vermelles: Ricarte, Puchi i Pedro Martín