.

Quique Martín, durant un entrenament. Foto: Nàstic

El Nàstic es juga avui a La Romareda (21 hores, LaLiga 123 i GolTV) la vida… de l’entrenador, i ho fa en un estadi propici on en les darreres temporades n’ha tret victòria en dues ocasions i un empat. Els aragonesos no guanyen els tarragonins a casa des de la llunyana temporada 2008-09. Si calia triar, almenys epr estadística, era un dels millors camps on anar a buscar una de les darreres opcions per a la salvació.

La setmana passada, el Consell d’Administració decidida donar-li una nova vida a Quique Martín, i part del seu futur es pot decidir avui a la ribera del riu Ebre.

Si el Nàstic ha decebut aquesta temporada, per un camí semblant està discorrent el Zaragoza, equip preparat per a l’ascens que ha hagut de batallar i encara ho fa per evitar el descens, situat a quatre punts de la basílica del Pilar. La directiva ja s’ha carregat a dos entrenadors i l’etern Víctor Fernández és qui està intentant endreçar les coses i situar-les al nivell del palmarès que presenta l’equip blanc-i-blau.

Quique Martín recupera per al partit Mikel Villanueva, sancionat la jornada anterior, mentre Javi Márquez i Sebas són baixa per lesió. A la titularitat pot tornar Viti per Ramiro Guerra. La resta de membres de l’onze repetirien respecte als que van perdre contra el Málaga si no ha ha sorpeses de darrera hora.

Els aragonesos, al seu torn, presenten les baixes de Grippo, Toquero, Paunashvili, l’altafullenc Alberto Benito i Chechu Dorado, a més de Nieto. Víctor Fernández recuera a Lasure, Verdasca i M. Gual, i està obligat a dos canvis en defensa, per les baixes de Nieto i Dorado. L’exgrana Alvaro Vázquez és la gran amenaça a dalt.