.

Una escena de l’obra ‘Lapònia’

Tot i el bon temps d’aquests últims dies, aquest dissabte 30 de març a les 21 hores al Teatre-Auditori del Morell tornarà a ser hivern, i més concretament, Nadal. Amb l’obra de teatre Lapònia viatjarem fins a aquesta regió nòrdica per viure unes festes molt especials.

Es tracta d’un muntatge de Cristina Clemente i Marc Angelet, protagonitzat per Roger Coma, Meritxell Calvo, Manel Sans i Meritxell Hertas, cares força conegudes en l’àmbit televisiu.

“Quan s’ha de començar a mentir als nens? Per què menteixes a les teves filles si vols que elles t’expliquin la veritat?”. La Mònica, el Ramon i el seu fill de cinc anys, Nil, han viatjat a Finlàndia per passar les festes de Nadal amb la germana de la Mònica, la Núria, el seu company finès i la filla de tots dos, Martha, de quatre anys.

El petit Nil està il·lusionat, a Finlàndia podrà veure el Pare Noel de veritat. Però tot s’esguerra quan la Martha explica al Nil que el Pare Noel no existeix…

Dues maneres d’educar els fills es contraposaran, debatran sobre la veritat i la mentida, les tradicions, els valors familiars, i inevitablement sortiran a la llum secrets del passat.

Les entrades anticipades costen 15 € i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 18 €.

Consulteu la programació en aquest enllaç.