.

L’Ajuntament de Tarragona participa, un any més, a la celebració del Dia Internacional dels Museus, junt amb la resta de museus i institucions culturals de la ciutat. I ho fa amb dues propostes ben diferents en espais patrimonials, així com amb les portes obertes dels principals monuments de la ciutat, els dies demà dissabte 15 i el dimarts 18 de maig.  Els monuments oberts seran la part visitable de l’Amfiteatre, Fòrum de la Colònia, Passeig Arqueològic, Pretori, Circ Romà, Casa Castellarnau i Casa Canals.

La primera proposta s’oferirà des del Museu d’Història de Tarragona i farem un Viatge a l’Olimp, contemplant les obres pictòriques d’una de les sales de la Casa Castellarnau. L’artista i tècnic municipal, Jordi Abelló, ens explicarà el sostre d’una manera diferent, sense paraules, sensorialment, a través d’un vídeo creat expressament. Un viatge a l’Olimp, als seus déus i als seus sons i que acabarà amb una revelació sorprenent d’aquesta obra mestra de Tarragona. Aquest passeig sensorial es podrà fer dos dies, el dissabte 15 i el dimarts 18 de maig, durant tota la tarda. 

La segona proposta té lloc a la Casa Canals, seu del Centre d’Art Tarragona, amb la visita comentada d’Eudald Camps, comissari de l’exposició SOS, Save Our Souls d’Aureli Ruiz, el mateix dissabte 15 en tres sessions per la tarda. L’exposició també es podrà visitar lliurement amb motiu del Dia i Nit dels Museus i està oberta fins al 30 de maig. 

/* JS para menú plegable móvil Divi */