.

 

L’Alcalde de Riudoms, Sergi Pedret Llauradó, amb els jugadors del CD Riudoms que participen a lacompetició (Ajuntament de Riudoms)

L’Alcalde de Riudoms, Sergi Pedret Llauradó, amb els jugadors del CD Riudoms que participen a la competició (Ajuntament de Riudoms)

La 25a edició del “Mundialito”, batejat en aquesta ocasió com a “Mundialito de la CostaDaurada” que se celebra del 13 al 21 d’abril en diversos municipis del Camp deTarragona, també es juga a les instal·lacions esportives de Riudoms. Els millors clubs demón participen en aquest magnífic Torneig Internacional que es disputa des dePrebenjamí de Segon any fins Categoria Infantil. La competició ha reunit a més de 300equips i gairebé 5.000 participants provinents de més de 40 països dels 5 continents. Lescompeticions són en cinc categories de Futbol 7 i una categoria de Futbol 11.

Del 14 al 18 d’abril, a Riudoms es disputaran més de 70 partits amb la participaciód’equips com Sporting de Portugal, Barça Academy Pro NY, FC Porto, Usa Int. FCWizards, CA Barra da Tijuca, Club América de México, Rangers FC, etc. A més a més,dels equips locals de poblacions com Riudoms, Mont-roig del Camp, Tarragona,Torreforta, Vilaseca, Salou, Cambrils, etc.

Els valors del Mundialito

La missió del “Mundialito” és potenciar l’esport a les edats primerenques, intentant arribara milers de nens de tots els racons del planeta, en aquest cas utilitzant el Futbol com avehicle social. Amb el compromís de recrear un veritable Mundial de Futbol en un formatde competència esportiva, però amb el concepte fonamental que l’esport suposa educació i que s’han d’aconseguir resultats des de la formació.Un dels pilars fonamentals de la missió del “Mundialito” és reunir nens de tot el planeta, ungresol de persones sense distinció de color, idioma o religió demostrant així al món queles noves generacions es preparen per a l’esport i per a la vida. L’objectiu d’aquestaentitat és organitzar el Torneig Infantil més gran del planeta, líder a Europa i al món,reconegut per la seva responsabilitat social, qualitat de serveis, la seva trajectòria icapacitat d’innovar permanent i fonamenta la seva tasca social, i també empresarial, enels seus valors de qualitat, confiança i compromís social.