.

Un moment de l’actuació musical. Foto: Cedida

El Morell ha tornat a demostrar, un cop més, que és un poble solidari, amb una recaptació que supera els 3.500 euros per La Marató de TV3, que aquest 2023 s’ha dedicat a la salut sexual i reproductiva.

Així, aquest diumenge al migdia el Teatre Auditori es va omplir de cultura i solidaritat amb el concert per La Marató de TV3 que organitzen, cada any, l’Escola Municipal de Música El Morell i l’Associació Voluntariat Social El Morell, en aquesta ocasió amb la col·laboració de l’Associació Cultural Embruix, la Coral Guspira i l’activitat de Dansa de l’AMPA Ventura Gassol.

Un acte que va recaptar pràcticament 700 euros, gràcies a les entrades de les persones assistents, que van poder gaudir d’una sorprenent actuació del grup de percussió corporal d’adults, un parell de coreografies de l’activitat de dansa o la intervenció també d’Els Pizzicats de l’escola. Tot seguit va ser el torn d’Els Martinets dels darrers 10 anys i els Capgrossos petits de l’Embruix, de la Coral Guspira i del Cor Mallerenga, que va posar el punt final a l’acte.

L’activitat de dansa. Foto: Cedida

L’import se suma a la recaptació d’uns 3.000 euros de les activitats per La Marató de TV3 que es van fer durant la Fira de Nadal del municipi: d’una banda, l’esmorzar de la Festa de l’oli, i de l’altra, una xocolatada.

Així mateix, altres entitats del municipi també han organitzat activitats solidàries que, ben segur, faran que la xifra final que morellenques i morellencs han aportat a La Marató de TV3 sigui encara més gran.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */