.

Infables de la piscina de El Morell. Foto: Cedida

Infables de la piscina de El Morell. Foto: Cedida

Amb una festa a l’aigua, dins la piscina municipal, tot gaudint de diferents jocs i tobogans inflables i amb medalles i obsequis per a tothom. Així és com ha finalitzat l’edició d’enguany dels cursets de natació d’estiu que, com cada any,ha organitzat la regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Morell.

La festa de final de temporada va tenir lloc divendres passat i va reunir més d’un centenar d’alumnes que, durant els mesos de més calor, han pres part dels cursets de natació, estructurats en tres grups (nadons, iniciació i perfeccionament). Aquests cursets s’han desenvolupat per quinzenes, i acollien infants inscrits directament als cursets, o bé a través del Casal d’Estiu del municipi. A més, també es va obrir un grup per a adults.

La regidora de Benestar Social, Ma Jesús Valldosera, va ser l’encarregada de lliurar als participants de la festa les seves medalles, així com un obsequi en reconeixement a l’esforç i a l’evolució mostrada pels infants que, sense excepció, han finalitzat aquests
cursets de natació sabent nedar.

Aquest èxit de convocatòria en els cursets de natació s’afegeix als registrats també a les altres activitats dirigides d’estiu que l’Ajuntament morellenc i les entitats del municipi han organitzat en els darrers mesos. En aquest sentit, cal destacar el campus de futbol del CD Morell, així com les tres propostes de bàsquet que ha dut a terme el CB Morell, i que inclouen el 10è Campus al municipi, el 4t Campus El Collell (Girona) i el 1r Aftersummer, que es desenvoluparà del 29 d’agost al 9 de setembre.

Així mateix, l’oferta esportiva de l’estiu morellenc s’ha vist completada amb les activitats incloses al Casal d’Estiu i l’Espai Jove, així com amb la programació d’activitats dirigides al Pavelló Municipal, entre les quals hi destaquen les sessions de tonificació, aeròbic, zumba i un llarg etcètera.

El regidor d’Esports del municipi, Alberto Ortega, destaca en relació a aquestes activitats esportives d’estiu el fet que “l’elevada participació registrada demostra que la gent del Morell és molt activa, i aquest èxit de convocatòria també posa de manifest que estem
pel bon camí, ja que estem donant resposta a les inquietuds dels nostres habitants també pel que fa a l’oferta esportiva municipal”.