.

Façana de l’edifici antic del consistori. Foto: Cedida

L’edifici de l’Ajuntament vell del Morell es posarà en funcionament aquest dimecres 27 de març. Es tracta d’un equipament totalment renovat on es traslladaran alguns dels serveis de l’ajuntament morellenc.

Així, les dependències acolliran el nou Cos de Vigilants Municipals, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), Protecció Civil i altres Serveis Municipals.
En aquest sentit, cal remarcar que tot i que el cap de vigilats s’instal·larà aquesta mateixa setmana a l’Ajuntament vell, el cos de vigilants encara no està en marxa. Actualment s’està treballant per a poder publicar, com més aviat millor, la convocatòria per triar les persones que ocuparan les sis places de vigilant municipal que conformaran el cos, per tal de començar a donar servei en el termini més breu possible.

Obert a la ciutadania

A més, els dies 27, 28 i 29 de març, les primeres jornades en què obrirà les seves portes, tots els morellencs podran visitar les noves instal·lacions per conèixer l’espai de primera mà. L’horari serà de 10 a 13 hores i de 17 a 19 hores.

A l’edifici, d’uns 400 metres quadrats repartits en tres plantes i que actualment estava pràcticament en desús, s’hi ha realitzat una reforma integral, donant com a resultat uns espais diàfans, lluminosos, funcionals i molt agradables.

Val a dir que es tracta d’un edifici històric, datat del 1854, i que havia servit d’escola. Més tard va ser la seu del consistori municipal, fins el 1994. Des de llavors havia albergat una petita oficina de correus, activitats juvenils o les dependències de Protecció Civil. Unes instal·lacions que aquest diumenge 31 de març visitarà el president de la Generalitat de Catalunya Joaquim Torra, aprofitant la visita institucional que realitzarà al municipi.