.

La regidora d’Igualtat, Erika Moreno, lliurant el distintiu de la campany a un dels establiments col·laboradors. Foto: Cedida

Coincidint amb el Dia Internacional contra la LGTBIQ+FÒBIA l’Ajuntament del Morell va iniciar el passat divendres una campanya reivindicativa a tot el municipi per tal de visibilitzar aquesta problemàtica i reivindica un Morell lliure de qualsevol violència.

Des del consistori morellenc “continuem treballant com sempre i cada dia, per a la llibertat de totes i cada una de les persones, i per fer front a qualsevol mena de violència envers qualsevol col·lectiu”, declarava la regidora d’Igualtat, Erika Moreno. La regidoria promou aquesta campanya, que inundarà tots els espais i comerços perquè cada dia de l’any es recordi i subratlli la importància de la llibertat individual de cada una de les persones.

A més, aquest any, i sinèrgicament amb el Consell Comarcal del Tarragonès, “iniciem una campanya conjunta i específicament amb els comerços del poble per deixar clar que el Morell és un espai lliure de violències”, afegia la regidora. Des del consistori es tenen previstes diferents activitats i actes que s’aniran desvetllant al llarg de les setmanes fins a arribar al 28 de juny, Dia Internacional LGTBIQ+.