.

Cartell del taller, que es realitzarà el divendres, dia 24. Foto: Cedida

La regidoria de Protecció Civil de l’Ajuntament del Morell organitza aquest divendres un taller de primers auxilis per a nens i nenes dirigit per a totes aquelles famílies a les quals els pugui interessar. No caldrà inscripció prèvia i es realitzarà aquest divendres, 24 de maig, a les 18 hores, a la sala d’actes de l’ajuntament. Des de la regidoria de Protecció Civil s’impulsa aquesta activitat pensada sobretot per a nadons i infants, i específicament davant ennuegaments, destinat a totes les persones que vulguin assistir-hi i sense necessitat d’inscriure’s prèviament.

“Creiem que de la mateixa manera que hem dotat de desfibril·ladors molts punts del poble, és important dotar de coneixements pràctics a totes les persones que ho vulguin per a fer front a situacions d’emergència, si cal”, afirmava Eloi Calbet, alcalde i regidor de l’àrea.

D’aquesta manera el curs serà impartit per un infermer del SEM dins el programa de formació del Servei d’Emergències i Rescats de la Generalitat de Catalunya. Totes aquelles persones que vulguin assistir-hi ho podran fer a la sala d’actes de l’ajuntament, aquest divendres 24 de maig a les 18 hores.