.

L'àvia centenària, junt a l'alcalde del Morell, Pere Guinovart

L’Ajuntament del Morell ha homenatjat Montserrat Montserrat Español que aquest dilluns vinent, 13 d’octubre, farà 100 anys. Ho va fer en la Festa de la Gent Gran que es va dur a terme el passat 5 d’octubre i en la qual hi van assistir 415 persones entre persones grans i acompanyants i, a més, es van portar 25 dinars a domicili per a persones amb problemes de mobilitat.

Durant la mateixa jornada també es va fer altres reconeixements: al mossèn Lluís Vallvé Guinovart, pel seu servei, dedicació i la seva entrega al Morell; a un dels homes més grans del Morell, Rafel Grau Guinovart; a una de les dones més grans del municipi, Teresa Catà Sendrós, a un dels matrimonis més grans, Francisco Sardà Joanpere i Maria Francesch Montseny i als  cinc matrimonis que enguany han fet o faran les noces d’or, Franciesco Domingo Sendra i Teresa Olivé Barrufet, Joan Fortuny Fonts i Joaquima Nadal Puchal, Amadeu Estivill Domingo i Maria Llort Barril, Josep Maria Morató Tardiu i Montserrat Mañé Guinovart i Josep Maria Targa Figueras i Maria Montserrat Español.

Imatge de la celebració de la Festa de la Gent Gran

Tant a l’àvia Montserrat Montserrat Español com al mossèn Lluís Vallvé Gunovart se’ls va fer lliurament de l’insígnia d’or de l’Ajuntament del Morell.

La festa va consistir en una missa acompanyada de la Coral Guspira i d’un concert de la mateixa coral i un dinar al Pavelló Municipal d’Esports seguit de ball, sardanes i un berenar amb coca i xocolata.