.

El consistori morellenc, els centres educatius i d’altres entitats promouen un dia de Sant Jordi ple d’activitats. Foto: Cedida

El Morell està preparat per començar una de les setmanes més importants i boniques de l’any! La cultura, la literatura i les roses ja estan a punt per viure una diada de Sant Jordi esplèndida.

La diada de Sant Jordi ja és aquí, i enguany torna a omplir un dia 23 d’abril ple d’activitats amb propostes de tota mena. La Llar d’Infants i l’Institut morellencs visitaran la Biblioteca Montoliu a partir de les 10 hores, mentrestant, davant el Teatre Auditori, l’Associació Cultural Sardanista del Morell realitzarà una activitat pels alumnes de l’Escola Ventura Gassol.

El mateix dia 23 al migdia serà el torn de la lectura de poemes amb l’alumnat de l’Institut, als Jardins de l’Ajuntament; una activitat organitzada per la regidoria d’Ensenyament. “Obrir les portes d’aquest espai per convertir-lo en un entorn literari, en un dia com el de Sant Jordi, ens sembla molt il·lusionant i bonic per a totes i tots els alumnes i pel Morell”, declarava la regidora Erika Moreno.


Altres notícies:


A la tarda tornarà a ser el torn de la Biblioteca Montoliu que estarà oberta tota la tarda i a les 17 hores arriba la caravana literària amb Cuentropía, per dur els seus Llibres en ruta a la Rambla Joan Maragall, fins a les 20 hores.

També, a les 17 hores, s’inaugurarà l’exposició d’art de l’artista morellenc Joan Maria Montserrat Pallejà, a la Biblioteca. A la mateixa hora, al davant del Teatre Auditori hi haurà una audició de Sardanes amb la Cobla Principal de Tarragona, organitzat per l’Associació Cultural Sardanista del Morell.

Per acabar la jornada, a les 20 hores i a la rambla Joan Maragall, l’Associació Cultural Embruix farà l’encesa final del Drac del Morell per cloure la diada de Sant Jordi 2024.