.

Durant la jornada es podran descobrir tots els esports que es practiquen al poble i acabarà amb el Sopar de l’Esport. Foto: Cedida

Un any més arriba al Morell el dia de l’esport amb diferents activitats durant tota la jornada i per a totes les edats. La regidoria d’Esports, juntament amb les entitats esportives del municipi, ha organitzat el pròxim 15 de juny una nova edició de la Diada de l’Esport, que s’acabarà amb el tradicional Sopar de l’Esport.

Una cita en la qual col·laboren les diverses entitats esportives, que ofereixen activitats al passatge de l’Esport, durant tot el dia. “És un dia molt important per a totes les entitats i per a totes les morellenques i morellencs, hem tingut una molt bona rebuda en les anteriors edicions i n’estem segurs que serà tot un èxit, també, aquest 2024ʺ, explicava la regidora d’Esports, Mònica Casas.

Durant tot el dia hi haurà gimcanes per a totes les edats, torneig de bàsquet 3×3, circuits Fortnite, activitats immersives en 360º, més d’una dotzena de jocs tradicionals i un programa replet d’activitats que no s’aturarà fins al vespre, quan arribi el torn del tradicional sopar de l’esport. Aquest 15 de juny serà un dia que, un any més, posarà el punt final a la temporada regular i donarà el tret de sortida a la temporada de piscina, d’estiu i casals! Tot plegat, unes setmanes abans del primer torneig de pàdel Vila del Morell que se celebrarà del 27 al 29 de juny al municipi morellenc.