TOTS 21

Celebració del Vermut Rumberu als jardins de l’Ajuntament (espai gastronòmic) acompanyats pel grup Vergüenza Ajena. Foto: Tarragona 21

El Terrafira d’enguany compta amb una seixantena d’expositors i més de trenta activitats durant la seva segona edició. El municipi organitza una mostra d’artesania, comerç, gastronomia i entitats locals, que es celebra aquest cap de setmana del 3 al 5 de maig al Morell. El municipi proposa aquest esdeveniment amb l’objectiu de promocionar les entitats locals i ha dividit el poble en diversos espais: el comercial, gastronòmic, artesà i la zona de vehicles clàssics.

Divisió dels espais del Terrafira: comercial, gastronòmic, comercial, artesà i zona de vehicles clàssics del Morell. Foto: Ajuntament del Morell.

Per una banda, durant aquests tres dies podrem gaudir d’una mostra de productes locals: avellanes, oli i vermut. També d’actes esportius organitzats pel  Club Bàsquet Morell; concursos de triples i partits 3×3. El Terrafira ha preparat actes per tots els públics, des de tallers infantils fins i tot tallers de memòria a càrrec del Centre de Serveis per a la Persones Grans.

El divendres 3 es va dur a terme el tret d’inauguració amb l’espectacle La Dinamo i per la nit, concerts de músics locals al jardí de l’Ajuntament, creat com l’espai gastronòmic acompanyat de parades de restauració d’entitats locals. Els concerts nocturns de la mà dels grups Punt i Coma i Rock in Side. Sense oblidar-nos de les parades ubicades a la Rambla Joan Maragall amb el mercat tradicional dels dissabtes, aquest any hi participen una seixantena d’expositors. Aquests últims utilitzen l’esdeveniment per donar-se a conèixer i captar nous públics dins del municipi.

Imatge de part dels estands del certamen. Foto: Tarragona21

Aquest dissabte, pel matí s’ha celebrat el Vermut Rumberu als jardins de l’Ajuntament (espai gastronòmic) acompanyats pel grup Vergüenza Ajena. També durant el dia es podrà d’espectacles musicals com The Swing girls i un concert de Enric Vinaixa, a més d’actes solidaris organitzats per l’entitat Hol·la Genís. A l’espai gastronòmic trobem les parades dels restaurants locals com: El Centru, La Dori, i el Tasta’m, entre d’altres.

Pel que fa a demà diumenge, la zona de vehicles clàssics s’omplirà de cotxes clàssics, descapotables i de competició durant tot el matí. A més, un altre entitat local, l’Embruix celebra el seus 40 anys de funcionament amb un concert amb el grup la Belluga i Joan Masdéu.

Andrea Palma