.

.

TOTS 21


Instantània de la Fira de l’Oli del Morell. Foto: Cedida

L’espai de la Fira de Nadal del Morell, a l’esplanada del carrer Àngel Guimerà, acollirà un any més una nova edició de la Festa de l’Oli del municipi, que tindrà lloc aquest diumenge 3 de desembre. L’activitat començarà a les 9 h del matí amb un esmorzar de productes de producció km 0. Com sempre, serà un esmorzar solidari, ja que l’import íntegre del tiquet anirà destinat a La Marató, aquest 2023 dedicada a la salut sexual i reproductiva.

L’esdeveniment l’impulsa la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell, amb l’objectiu de “promocionar un producte del territori i, a més, d’alta qualitat, com és l’oli, tan preuat sobretot aquest any”, exposa la regidora Mònica Casas.

Fruit de l’èxit de les darreres edicions, es farà també el V Concurs d’Allioli, que servirà per demostrar qui té el canell més ben entrenat, el morter més acurat o les mides més ben preses. Un concurs obert a tothom i completament gratuït al qual, per participar-hi, caldrà inscriure’s divendres dia 1 o dissabte dia 2 a l’estand de l’Ajuntament del recinte de la Fira de Nadal.

La Festa de l’Oli és un acte més de tota la programació de la Fira de Nadal del Morell, que té lloc els dies 1, 2 i 3 de desembre i que es pot consultar en aquest enllaç.