.

Una imatge de la Fira de Nadal del Morell. Foto: Cedida

La Fira de Nadal tornarà a omplir l’esplanada del carrer Àngel Guimerà de comerç local, artesania, restauració, cellers, actuacions musicals…

Els dies 1, 2 i 3 de desembre el Morell viurà, de nou, el tret de sortida a la programació de Nadal amb una nova edició de l’espectacular Fira de Nadal. Un gran esdeveniment impulsat des de la regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament del Morell, amb el suport de l’Associació de comerciants i professionals del Morell, que arriba amb un programa ple d’actes de tota mena i per a tots els públics, i que convertirà el pròxim cap de setmana en uns dies memorables.

“És un format que funciona molt bé, i que al públic li encanta”, explica la regidora de Promoció econòmica del consistori, Mònica Casas, “per això apostem per mantenir-lo i, alhora, per donar un impuls al sector comercial del municipi en unes dates molt importants”. Serà, doncs, un gran recinte ubicat al carrer Àngel Guimerà, darrere de la benzinera, i on es podrà trobar comerç local, artesania, restauració, cellers, actuacions musicals…

Enguany també hi haurà pista de gel. Foto: Cedida

“També hi haurà diversos cellers, com l’any passat, a més de tallers per a la canalla, la ja tradicional pista de gel, atraccions i el trenet de la fira”, comenta la regidora. I diumenge, a més, trobada de clàssics, la Festa de l’oli i el seu concurs d’allioli.

“Mantenim la idea d’oferir una gran fira de Nadal, amb tots els ingredients que ha de tenir”, detalla l’alcalde morellenc, Eloi Calbet, “així que la decoració continuarà jugant un paper molt destacat i, juntament amb totes les activitats organitzades, l’ambient nadalenc envairà el nostre municipi durant tres dies”. I com a novetat, al final de la fira, “se sortejaran els arbres de Nadal naturals que decoraran la fira, de manera que alguns dels visitants se’ls puguin endur a casa seva i donar-los una segona vida”, apunta Casas.

El recinte obrirà divendres dia 1 a les 17 hores, i una hora més tard es farà l’encesa de les llums de la fira. Pel que fa als horaris, divendres estarà oberta de 17 a 20 hores, mentre que l’espai de restauració obrirà de 17 a 23 hores. Dissabte, l’espai comercial tindrà un horari de 10 a 20 hores, i l’espai de restauració, de 10 a 23 hores. I, diumenge, tota la fira obrirà de 10 a 19 hores.

V.Tapias