.

Instantània de la prova. Foto: Cedida

L’equip de ciclisme en pista Mont-roig Track Team va disputar aquest dissabte la primera prova la Copa d’Espanya de Ciclisme en Pista celebrada al velòdrom de Dos Hermanas (Sevilla). Fins a la capital andalusa es van desplaçar quatre corredors cadets de la formació del Baix Camp per competir en les proves de velocitat (sprint keirin) i en les de fons (scratch, eliminació i puntuació).

Durant la jornada es va fer evident el gran nivell de tots els participants vinguts d’arreu de l’Estat. No obstant això, a les proves de velocitat, Alan Arilla i David Belmonte van brillar per endur-se la primera i segona posició respectivament. En quant a les proves de fons, Eric Trillo i Arnalt Tomàs van fer un bon paper de cara a futures proves de la competició. El Mont-roig Track Team es va proclamar campió per equips en categoria cadet masculí. Manel Usach, president i entrenador de l’equip, va felicitar tots els corredors per la seva participació i va destacar que “amb aquesta prova sumem experiències en competició d’alt nivell, estem molt satisfets amb els resultats obtinguts que son un premi a la constància i a la bona feina que s’està fent”.

El Mont-roig Track Team treballa des del velòdrom municipal de Mont-roig del Camp en la formació de joves valors per assolir l’excel·lència esportiva des de la base. Les següents parades de la Copa d’Espanya de ciclisme en pista seran a Galapagar (Madrid), Tafalla (Navarra) i València.

V.Tapias