.

A la dreta, Alan Arilla, amb el maillot de líder. Foto: Cedida

L’equip de ciclisme en pista Mont-roig Track Team va disputar aquest dissabte la segona prova de la Copa d’Espanya de Ciclisme en Pista celebrada al velòdrom Tasio Greciano de Galapagar (Madrid). A la Comunitat de Madrid es van desplaçar fins a sis corredors cadets de la formació del Baix Camp per disputar les proves de velocitat i de fons programades durant la jornada.

Aquesta segona màniga de la Copa d’Espanya de Ciclisme en Pista organitzada per la Federació Madrilenya de Ciclisme va destacar per l’alta participació, que va comptar amb 164 corredors repartits entre les categories cadet i junior.

En l’apartat dels fondistes, Arnalt Tomàs i Eric Trillo van haver de prendre part en una exigent primera ronda classificatòria degut a l’alt nombre de participants. Trillo va passar a la ronda final on va acabar obtenint un 13è lloc a la cursa de scratch i el 20è a l’eliminació.

Pel que fa a les proves de velocitat, el Mont-roig Track Team arribava a Madrid amb el liderat que va obtenir Alan Arilla a la primera prova disputada a Sevilla. El corredor de l’equip mont-rogenc va poder mantenir el maillot de líder després d’acabar 2n a la velocitat individual i 3r al keirin, per acabar pujant al tercer calaix del podi de la classificació general de la jornada. David Belmonte manté la segona posició del campionat després de finalitzar 7è en la velocitat individual i 4t al keirin.

L’entrenador de l’equip, Manel Usach, va felicitar tots els corredors per la seva participació i va destacar que: “estem molt contents de mantenir el liderat per equips a la Copa d’Espanya i sobretot de l’experiència que estem acumulant per afrontar de la millor manera la temporada que tot just comença”.

La Copa d’Espanya de Ciclisme en Pista descansarà un mes i mig fins a al tercera prova puntuable del campionat que se celebrarà el 27 de gener al velòdrom Miguel Indurain de Tafalla (Navarra)