.

L’alcalde, Eduard Rovira, i els responsables de la trobada, en la presentació de l’exhibició. Foto: Cedida/Anna F.-Aj.Torredembarra

Tot a punt per al 2n Motorshow Torredembarra. 320 vehicles entre cotxes (clàssics, esportius o superesportius) i motos es podran veure en exposició aquest proper diumenge, 7 d’abril, de les 8 a les 17 h, a l’aparcament de Mañé i Flaquer. L’objectiu d’aquest esdeveniment és ser un punt de trobada per a tots els amants del motor, siguin experimentats o només sentin curiositat per aquest món. A la vegada, també vol descobrir-lo al públic familiar i als infants que tindran activitats dirigides a ells.

Enguany destaca l’ampliació de l’acte en diversos àmbits, un d’ells és que es podran veure activitats a l’aparcament de Mañé i Flaquer, l’avinguda de Sant Jordi, el carrer de la Begònia i el carrer de la Riera de Gaià. Tot això serà perquè aquest any hi haurà com a novetat: una pista de Drif Kart, on es podrà circular amb cotxes elèctrics; una zona de Show Stunt, on el pilot de motos Emilio Zamora farà un espectacle acrobàtic; un concurs de tubs d’escapament per trobar el millor segons el públic assistent i dues pistes RC amb cotxes de ràdio control per a tot el públic.

D’altra banda, també hi haurà 15 paradetes amb productes relacionats amb el món del motor, dos food trucks, un inflable per als més petits i una convidat especial: George Smith Good, expert en cotxes amb milers de seguidors a les xarxes socials.

L’esdeveniment l’organitza l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Turisme i Comerç amb la col·laboració i direcció tècnica de MotorShow Torredembarra i Protecció Civil de Torredembarra.


Altres notícies:


En la presentació de l’esdeveniment, l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha explicat que la primera edició que es va dur a terme l’any passat va ser un èxit aclaparador i que enguany s’espera que es pugui consolidar. Al seu torn, la regidora de Turisme i Comerç, Jovita Baltasar, ha destacat que a més de ser un punt de trobada d’amants del motor, a nivell turístic atrau moletes persones de fora del municipi. Per la seva part, Jesús Ruiz, director tècnic del MotorShow Torredembarra, ha comentat que s’espera superar les xifres de visitants de l’any passat, unes 4.900 persones, i que com a col·lectiu de torrencs apassionats pel motor estan molt contents de la resposta de l’Ajuntament en l’organització d’aquest esdeveniment.

Programa d’activitats

A les 8 h, entrada dels vehicles d’exposició, a l’aparcament de Mañé i Flaquer.

Durant tot el dia, de 8 a 17 h, pista Drift Kart, inflable, pistes RC, paradetes i club de motos.

De 12.15 a 13 h, show Stunt amb l’Emilio Zamora, al carrer de la Begònia.

De 13 a 14 h, passada de lluïment davant del jurat.

De 14 a 15 h, entrega de premis i sorteig d’un pernil i productes de diverses paradetes que col·laboren amb l’esdeveniment, a l’escenari de l’aparcament de Mañé i Flaquer.

De 15 a 17 h, prova de tubs d’escapament, al carrer de la Begònia.