.

L'alcalde i els representants de les colles. Foto: Tarragonaradio.cat

El Consell Municipal de Castells s’ha reunit dimecres presidit per l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, per començar a parlar del pla de treball pel 2014 i els objectius a marcar. En la trobada s’ha ratificat l’aposta de Tarragona pel món casteller, com un dels pilars fonamentals de projecció de ciutat i dinamització cultural, social i econòmica. S’exposarà l’increment del suport econòmic a les quatre colles, tal i com s’havia establert, per tal que puguin assolir majors nivells d’excel·lència en les seves actuacions castelleres i així mantenir l’alt nivell dels castells tarragonins en el marc català.

En el consell també s’ha parlat de la necessitat d’elaborar un pla de treball amb els objectius socials i castellers de la temporada, que es farà de forma conjunta amb l’Ajuntament amb el compromís de donar-ho a conèixer a nivell de ciutat per reforçar el paper de les colles en l’aposta de Tarragona pels castells i pel que signifiquen en el pasat, present i futur del nostre municipi. F

Finalment també s’ha valorat aquest impuls del món casteller amb una nova cita del Concurs de Castells, que a través de la Biennal de Castells, presentarà alhora “una programació adequada als interessos que ara mateix generen major inquietud i demanda en el món casteller i consolidarà el Concurs com un esdeveniment únic que situa Tarragona i l’activitat castellera de la ciutat en el centre del país”, assegura l’Ajuntament.

/* JS para menú plegable móvil Divi */