.

Programa del Soshun 2014 que tindrà lloc al Refugi 1 del Moll de Costa

Programa del Soshun 2014 que tindrà lloc al Refugi 1 del Moll de Costa

Fa 25 anys un grup de tres persones: Miguel Rubio, August Pagès i Pere Amenós fundaven la primera associació de bonsai del Camp de Tarragona, l’Associació Tarragona Bonsai. Per cel·lebrar aquest 25è aniversari han organitzat un conjunt d’actes relacionats amb el món del bonsai sota el nom ‘Soshun 2014’ del 21 de febrer al 2 de març.

Aquesta mostra esdevindrà la més important de totes les organitzades per l’Associació Tarragona Bonsai, en els seus 25 anys d’història.
Podrem gaudir de les explicacions, demostracions i consells del reconegut mestre japonès de bonsais, Takeo Kawabe, vingut del Japó exclusivament per participar en aquestes jornades.

Aprofitant aquests actes, la Coordinadora d’Entitats de Bonsai de Catalunya farà la 19a Trobada Anual d’Associacions de Bonsai.

Els actes de la Soshun 2014 han estat inclosos dins dels actes commemoratius de l’Any Dual Espanya-Japó amb motiu del 400è. aniversari de l’establiment de relacions entre els dos països. El Cònsol del Japó a Barcelona participarà a l’acte inaugural de la mostra de bonsais.

Tots els actes es faran al Refugi 1 del Moll de costa del Port de Tarragona.