.

.

TOTS 21


Un moment de la reunió de treball durant la visita del ministre d’Universitats. Foto: URV

El Ministre d’Universitats, Joan Subirats, ha visitat aquest matí la Universitat Rovira i Virgili, on ha mantingut una reunió de treball amb el Consell de Direcció i amb cinc investigadors per tractar sobre les necessitats i reptes de la Universitat.

El rector, Josep Pallarès, junt amb els vicerectors i comissionats, li han exposat el posicionament de la URV en el sistema universitari públic i com a motor social del territori. La reunió ha servit per abordar propostes per a la millora de l’accés dels estudiants i de l’ocupabilitat, la millora del finançament i la coordinació entre administracions, i també l’aposta de la Universitat per avaluar la qualitat de la recerca.

Joan Subirats s’ha reunit a continuació amb els investigadors Robert Sala Ramos, del Departament d’Història i Història de l’Art i director de l’IPHES; Endrius Cocciolo, del Departament de Dret Públic; Mònica Bulló i Fernando Zamora, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia, i Ciara O’Sullivan, del Departament d’Enginyeria Química. Tots cinc han presentat les línies de recerca en les quals estan treballant i li han plantejat els reptes que tenen com a investigadors.

Redacció