.

 

El Minipop es presentarà al Parc del Pescador de Cambrils el proper dissabte, 23 de maig, amb una sessió dels Superpandas djs, un taller creatiu i una zona de jocs. Serà un tastet de la cinquena edició d’aquest festival de música i cultura contemporània per tota la família que se celebrarà a Tarragona del 5 al 7 de juny. La festa de presentació, que començarà a les 12 del migdia, està patrocinada per Vermut Miró i Estrella Damm.

minipopcambrilsÉs la primera vegada que el Minipop ofereix un avançament del festival a Cambrils. Els culpables són la gent de la Bohèmia, que ens han apadrinat en aquesta aventura. El Minipop desembarcarà en plena jornada de reflexió en una ciutat que ha de decidir entre onze candidatures. Una mica de vermut de Reus segur que va bé per aclarir les idees dels cambrilencs indecisos.

Les estrelles de la festa seran els Superpandas, els nostres djs residents, amb pedigrí 100% Minipop. Ells són Cin i Maber i ens acompanyen des de la primera edició. Van començar la seva carrera com djs en petits locals de Tarragona, fins que a partir de 2007 van començar a punxar de forma habitual a la sala El Cau (Tarragona). Des de llavors s’han anat fent un lloc en els locals més emblemàtics de les comarques tarragonines. En les seves sessions es pot escoltar des del indie més ballable fins a l’electrònica.

Com a totes les presentacions, es podrà comprar l’abonament anticipat pels 3 dies de festival. David Caraben, The Seihos, Núria Graham, Copa Lotus per només 8 euros.