.

Un moment de l'espectacular partit d'avui dels blaus

Després d’un inici de temporada molt irregular i amb molts dubtes, Santfeliuenc arribava al Serrallo en el millor moment de la temporada. Segon a la classificació i després d’aconseguir al setmana passada una victòria a la pista del líder.

I el partit ha començat de al millor forma possible pels nostres jugadors, que amb una gran defensa i amb transicions ràpides ha aconseguit durant els primer minuts de partit obrir la primera bretxa al marcador. L’entrenador visitant intentava redreçar el partit, però sense èxit, acabant el primer quart amb un clar 21-7 al marcador.

L’inici del segon quart semblava que seria igual que el primer, però Santfeliuec ha reaccionat, i després d’un parcial de 2-10 a favor dels de Sant Feliu, Berni ha demanat el seu primer temps mort. Els canvis proposats no han funcionat, obligant-lo a posar de nou el cinc inicial a pista. Eren els pitjors moments dels nostres jugadors i després d’una tècnica assenyalada a Berni, el Santfeliuenc s’ha posat a quatre punts (27-23). Tot indicava que el partit s’igualaria, però en aquest moment han aparegut Ferran Torres i Adrià Baiget. El primer amb cistelles interiors i el segon amb triples (4 de 10 en tot el partit) han tornat la tranquilitat al Serrallo, arribant a la mitja part amb 39-26 al electrònic.

A l’inici del tercer període l’entrenador del Santfeliuenc ha ordenat als seus jugadors que defensessin amb alternatives. El marcador es tornava a ajustar. Després d’un parcial de 0-7 i amb 43-37 al marcador, Berni demanava el seu segon temps mort quan tan sols es portaven jugats 4 minuts del tercer quart. I després d’aquest ha aparegut Dani Martínez que amb 9 punts consecutius (12 durant el partit i 25 de valoració) ha tornat les coses al seu lloc.

El darrers 10 minuts començaven amb una diferència de 12 punts (60-48). El partit estava encarrilat però no decidit, però un parcial de 9-0 al inici dels darrer període l’ha acabat de sentenciar. Eren els millors minuts de la temporada al Pavelló del Serrallo i Santfeliuenc ha baixat els braços. Al final 87-59, i la victòria que es quedava a Tarragona.