.

Les jornades se celebraran el 19 i 20 de gener. Foto: Cedida

La Secció de Gastronomia del Centre d’Estudis Riudomenc Arnau de Palomar (CERAP) i l’Ajuntament de Riudoms organitzen les III Jornades del fricandó de Riudoms, que tindran lloc els dies 19 i 20 de gener. El motiu de convocar aquestes jornades és el de donar rellevància a un plat que, l’any 2019, va ser escollit per votació popular com el més representatiu de Riudoms, segons l’enquesta que va promoure la Secció de Gastronomia del CERAP.

Les jornades començaran divendres 19 de gener, a les 20.00, amb un showcooking del cuiner riudomenc Sergi Margalef. L’acte es durà a terme a l’aula de cuina de les Escoles Velles de Riudoms i també es retransmetrà en directe pel canal Youtube del CERAP. Per poder assistir presencialment a l’acte caldrà reservar plaça al telèfon 977 768 060 o enviant un correu electrònic a cerap@cerap.cat abans del 18 de gener.

Dissabte 20 de gener, a les 12.00, tindrà lloc el Concurs de fricandó a la plaça de l’Església de Riudoms. Per participar-hi cal que les persones interessades s’hi inscriguin abans del 18 de gener, tot enviant un correu electrònic a cerap@cerap.cat o trucant al tel. 977 768 060. Els participants hauran de portar el plat o cassoleta de fricandó a les 12.00 del dia del concurs, amb una ració de quatre o cinc talls, juntament amb la recepta escrita. Es concediran tres premis (millor gust, originalitat i presentació).