.

Cartell del trofeu de Balls Esportius

Cartell del trofeu de Balls Esportius

Constantí acollirà el  segon Trofeu Vila de Constantí de Ball Esportiu, diumenge 16 de febrer, en un esdeveniment que es realitzarà  a les instal·lacions del Pavelló Poliesportiu municipal i que organitzarà el Club Anfi, una escola de Ball del municipi, amb la col·laboració de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Constantí. Es tracta d’una prova puntuable pel rànquing estatal de la Federació Espanyola de Ball Esportiu.

Aquest serà el quart gran campionat de Balls Esportiu que s’organitzarà a Constantí després dels 2 que es van fer l’any 2007 (VII Campionat d’Espanya dels 10 Balls i Campionat de Catalunya de Balls Llatins) i el darrer, que es va organitzar l’any 2009. Es preveu la participació de prop de 200 parelles de ballarins de primer nivell procedents de tota la geografia estatal i de totes les edats, que competiran en les modalitats Standard i Balls llatins

La competició donarà el tret de sortida el diumenge, a dos quarts de 10 del matí, amb la participació de les categories juvenils, a partir de 5 anys. A la tarda tindrà lloc la competició en categories absolutes que es preveu que s’allarguin fins les 9 del vespre.