.

Les tarragonines no van tenir rival en cap moment

Per res més i res menys que 76 punts de diferència, el Messer CBT es va desfer aquest cap de setmana de l’Esparraguera (104-28).

Després de la victòria de la setmana passada, era una bona oportunitat per aconseguir dues victòries consecutives i encara que les jugadores del Messer CBT van sortir bastant despistades i dormides (4-2 al min.5), les rotacions van despertar l’equip que va augmentar la seva intensitat defensiva i va començar a robar pilotes per acabar en situacions d’1c0, provocant que la diferència al marcador ràpidament augmentés. El partit ja durant els vint primers minuts va quedar del tot sentenciat, arribant a la mitja part amb un clar 54-16.

El tercer i quart període van servir per rotar a les jugadores, treballar diferents aspectes del joc i buscar la xifra dels 100 punts, que es va aconseguir en una situació de 2+1. A destacar que durant aquest partit va debutar en categoria sènior una nova jugadora del Júnior, Alba Millan que va acabar el partit amb 4 punts.

Després de dues jornades consecutives al Serrallo, el Messer Femení jugarà ara dos partits complicats com a visitant. Serà als camps del Sant Fruitós i Sabadell, líders de la competició.