.

El Messer femení del CBT guanya al Sant Fruitós

El Messer Femení arribava a Sant Fruitós amb l’empenta de les dues darreres victòries com a local, i amb la il·lusió de poder competir amb les líders de la categoria.

L’equip local des d’un bon començament va demostrar perquè només havia perdut 3 partits i fins aleshores era el millor atac de la categoria. Ràpides transicions després de rebot ofensiu llençaven a les locals per davant (12-4). Tot i el temps mort demanat per Albert del Rei, no es va poder aturar el vendaval de joc local, arribant-se al final dels primers 10 minuts amb un clar 26-12.

I només començar al segon període les coses es van complicar encara més. Les locals aconseguien la màxima diferència, més 16. Però va ser en aquest moment quan les coses van canviar. Les jugadores del Messer van endurir la seva defensa i van millorar tant el seu balanç com l’encert ofensiu. Tot plegat va fer que el líder de la categoria es quedés sense anotar durant 5 minuts. Les diferències es van retallar fins els 32-28, però dues males defenses en el darrer minut permetrien a les locals marxar al descans amb un còmode 35-28.

La sortida del vestuari va ser explosiva. De nou la intensitat defensiva, amb molt bons relleus i excel·lent defensa d’1c1 va tornar a deixar a les jugadors locals sense anotar durant 5 minuts. Les diferències es van retallar fins a 1 punt (35-34), arribant-se al final del tercer període amb una ajustat 44-42.

El treball defensiu de l’equip era excel·lent i ofensivament tothom aportava el seu gra de sorra per poder ajudar l’equip a anotar. Per primer cop en tot el partit, les jugadores d’Albert del Reiu es posaven per davant 47-49, després de 2 tirs lliures de Villegas (14 punts), aconseguint el màxim avantatge (54-59) després d’un triple de Tierno (11 punts). Sant Fruitós no es va donar per vençut i amb un triple de deu metres de Teixidor va aconseguir empatar el partit de nou.

Aleshores va aparèixer la capitana. Vicky Ceperuelo, desapareguda en tot el partit a causa de les faltes, va posar-se l’equip a les esquenes anotant una safata a falta de 2 segons per acabar una possessió, i anotant 3 de 4 tirs lliures en els 30 darrers segons, quan el partit estava empatat a 61.

D’aquest forma i gràcies al gran treball de tot l’equip, el Messer Femení donava la sorpresa guanyant a la pista del líder i aconseguint la tercera Victòria consecutiva del 2014.