.

Primera victòria del l'any per al Messer Femení

Feia 1 mes i mig que les locals no acabaven un partit amb un somriure a la cara, i ahir després del bon partit es va poder tornar a veure.

I tot es va treballar des d’un bon inici, amb un excel·lent en el primer període, que va permetre obrir una escletxa que es mantindria la resta de partit. Albert del Rei va plantejar un partit on la defensa era clau, i va aconseguir robar moltes pilotes en primera línia de passe. Aquestes recuperacions es traduïen en ràpides transicions i cistelles fàcils. Tot plegar va fer que s’arribés amb final dels deu primers minuts amb un clar 21-13 al electrònic.

Durant el segon període l’efectivitat ofensiva va disminuir. L’equip de l’Alt Urgell, s’acostava perillosament al marcador, però les rotacions van fer que la defensa recuperés la intensitat dels primers deu minuts , fet que va permetre, inclòs augmentar una mica la diferència al electrònic, 30-20 al descans.

Després del descans, les jugadores de Del Rei, van saber mantenir l’alt nivell defensiu, tonant a deixar les visitants sense gaires idees ofensives i anotant un parcial 9-2 els dos darrers minuts de període, ampliant l’avantatge fins els catorze punt, al final del tercer període (45-31). Aquesta avantatge va permetre que durant el darrer període el partit estigués pràcticament del tot sentenciat. Només una petita reacció del Sedis durant els darrers dos minuts del partit, va provocar que el marcador s’ajustés una mica. Al final 53-46 i la primera victòria del 2014 va arribar durant el primer partit de l’any.