.

El Mercat de Nit va tornar a registrar un èxit de participació. Foto: David Oliete

El Mercat de Nit va tornar a registrar un èxit de participació. Foto: David Oliete

La 4a edició del Mercat de Nit ha repetit l’èxit de les seves darreres edicions i va esgotar un any més les més de 18.000 racions elaborades per una quinzena de parades del Mercat Central de Tarragona. Unes 8.000 persones es van aplegar al llarg de la nit del dissabte 16 de setembre a l’interior del recinte modernista i a Plaça Corsini, les quals van poder gaudir de la música de la banda de tributs Carles Carrasco & Mr. Jäck i dels discjòqueis Nauzet Jonay & Lupo (Cienwatios) fins ben entrada la matinada. A més, el Carilló es va deixar veure puntual i de forma excepcional va fer ballar el públic a ritme de l’Amparito Roca just a mitjanit. Al llarg de la nit es van servir unes 6.000 consumicions.

D’altra banda, cal destacar també que l’aparcament de Corsini va penjar el cartell de complet en alguns moment de la nit a l’omplir totes les seves places disponibles. Cal recordar que la tarifa d’estacionament a l’aparcament durant el cap de setmana és de només 0,60€/hora.

L'interior del Mercat Central es va omplir a vessar. Foto: David Oliete

L’interior del Mercat Central es va omplir a vessar. Foto: David Oliete

La presidenta de Mercats de Tarragona i consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, ha volgut destacar la forta implicació dels paradistes del Mercat Central: “L’èxit del Mercat de Nit és fruit de l’esforç i la gran dedicació de tots els paradistes del Mercat Central, no només durant el Mercat de Nit, sinó sobretot durant els dies i setmanes previs. Estem molt satisfets de la resposta de públic i molt contents que la cita s’hagi convertit ja per a molts tarragonins i tarragonines en una parada gastronòmica obligatòria de Santa Tecla“.

V.Tapias