.

.

TOTS 21


A partir d’aquest dijous 7 d’octubre, el Mercat Central fa un salt important amb l’ampliació dels horaris i l’estrena de les zones de degustació. El canvi s’aplicarà a partir del dijous 7 d’octubre i el nou horari del Mercat Central és el següent:

  • Dilluns, dimarts, dimecres i dissabte, de 8:00 a 15:30 h
  • Dijous i divendres tot el dia, de 8:00 a 20:00 h

Menjar per emportar o per dinar al mercat

La situació de la COVID-19 permet fer coincidir l’ampliació horària amb l’estrena de les dues zones de degustació: una al nord de l’equipament, a tocar de la cafeteria del mercat; i una altra a la part sud, molt a prop de la façana principal. Els espais de degustació estaran oberts durant tot l’horari d’obertura. Es van crear l’any passat perquè fos possible menjar al mateix mercat i esponjar la zona de venda, amb l’enderroc de dues illes de parades, de 4 parades cadascuna.

‘Ganes de tu’

La campanya per promocionar la transformació del Mercat Central, l’estrena dels espais de degustació i els nous horaris té els paradistes com a protagonistes i s’engloba sota l’eslògan ‘Ganes de tu’. La campanya també vol mostrar que ara el Mercat Central també és una bona opció per dinar, bé a les noves zones de degustació o per comprar menjar per emportar.

5.000 euros en descomptes

I per promocionar els migdies i la tarda dels dijous, a partir del 7 d’octubre i fins a final de mes, es repartiran 5.000 euros en bons de descompte, perquè els clients s’aninim a comprar i dinar al mercat. Els bons, que es presenten en format de codi QR, es podran bescanviar a partir de les dotze del migdia i sense compra mínima.

Els vals de descompte s’han editat en format postal, on també s’inclou tota la informació dels nous horaris, i es repartiran directament entre els clients del mercat i els treballadors de la zona més pròxima.

Música per l’estrena

I amb l’ampliació horària i l’estrena de les zones de degustació, tornen les activitats després de la pandèmia. Aquest dijous 7 d’octubre, a partir de les cinc de la tarda, hi haurà música amb Le Même, una formació de quatre músics –saxo alt, saxo tenor, tuba i percussió– que acompanyaran a clients i paradistes en aquesta primera tarda amb una mescla agradable de temes ballables i temes més reposats.

Redacció