.

Una imatge de la Gran Nadala 2022. Cedida.

Una imatge de la Gran Nadala 2022. Cedida.

Més de 1.200 alumnes de primària i més de 100 metres de trenta escoles de Reus han participat aquest dimecres 23 de desembre a La Gran Nadala 2022. El tema escollit enguany ha estat el “Fum, fum, fum” i s’ha interpretat al mig de la plaçá del Mercadal en un esdeveniment que organitza Canal Reus TV, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, i que serveix per donar la benvinguda a les festes nadalenques.

El docent i músic Jordi Salvadó ha estat el director musical de l’esdeveniment.

Les escoles participants en l’edició d’enguany, que ha recuperat la presencialitat després de la pandèmia, han estat Prat de la Riba, Rubió i Ors, Pompeu Fabra, Maria Rosa Molas, Sant Bernat Calvó, La Vitxeta, ARCE, La Presentació, Joan Rebull, General Prim, Sant Pau, Pi del Burgar, Maria Cortina, La Salle, Marià Fortuny, Pare Manyanet, Misericòrdia, Puigcerver, Sant Josep, Teresa Miquel, Mowgli, Collège Français, Rosa Sensat, Els Ganxets, Isabel Besora, Montsant, Cèlia Artiga, Eduard Toda i Nostra Sra. del Mar.

Aquesta iniciativa està impulsada per Canal Reus TV, que fa una emissió en directe de l’esdeveniment, i compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Reus.